Om Håndværkets Evalueringscenter

Håndværkets Evalueringscenter arbejder på at styrke relationen mellem forbrugere og håndværkere.

Vi har udviklet et internetbaseret evalueringssystem, hvor forbrugerne kan evaluere et konkret udført arbejde, hvilket har klare fordele for både forbrugerne og håndværkerne:
 
  • Forbrugerne kan i fred og ro evaluere et udført arbejde i forhold til en række branchespecifikke tilfredshedsparameter, samtidig med at forbrugerne kan være sikre på, at håndværksvirksomheden følger op på evt. utilfredshed.  
     
  • Håndværksvirksomheden får værdifulde tilbagemeldinger om kundernes tilfredshed og kan dermed rette op på ting, som kunderne eventuelt er mindre tilfredse med. Virksomheden kan på den måde målrette udviklingen af virksomhed med henblik på at blive endnu bedre til at indfri kundernes forventning. 
Herudover indsamler Håndværkets Evalueringscenter viden om forbrugernes ønsker, behov og adfærd med henblik på at hjælpe håndværksvirksomheder gennem foredrag, rådgivning og sparring. 
 
Håndværkets Evalueringscenter er etableret og finansieret af SMVdanmark i tæt samarbejde med en række brancheorganisationer.