Informations- og reklamematerialer
 
         

 
 

Flyer

Klistermærke

Logo

Flyer som virksomheden udleverer til sin kunde  Klistermærke der sættes på fakturaen til kunden  Logoet kan du fx sætte på din hjemmeside


Sådan ser det materiale ud, som din virksomhed får leveret efter tilmelding, og som der kan laves yderligere bestillinger på. Alt materialet kan du også gemme på din egen computer og vedhæfte fx de tilbud, du sender ud på mail. Printer du dine fakturaer ud på en farveprinter, kan du printe billedet af klistermærket direkte på fakturaerne, så du slipper for at sætte klistermærker på dine fakturaer. Du gemmer materialerne på din computer ved at klikke på billederne og derefter højreklikke og vælge "Gem destination som...".

Bestil flere flyers og/eller klistermærker.

 

 

 

Et brev fra virksomheden øger svarprocenten


Hvis du vil have mere ud af dit samarbejde med Håndværkets Evalueringscenter, anbefaler vi dig at vedlægge et brev til kunden sammen med fakturaen. Vores erfaring viser, at et brev fra virksomheden er med til at øge svarprocenten betragteligt. Evalueringscentret har lavet et udkast, som du kan søge inspiration i, eller bruge som det er. Det eneste, du behøver at gøre, er at indsætte dit navn og CVR-nummer. Hent brev her (Word-fil).


Materiale til længerevarende opgaver


Har du løbende kontrakter eller andre længerevarende opgaver, som du måtte ønske at få evalueret undervejs, anbefaler vi dig ligeledes at vedlægge et personligt brev. Du kan godt bruge flyeren til at orientere kunden om, at han/hun nu kan evaluere dit arbejde løbende, men det vil være en god idé, hvis du vælger at lade dine faste kunder evaluere dig fx 2 gange om året og i den forbindelse sender en opfordring ud særskilt til dem. Hent brevet til faste kunder her (Word-fil).

Mulighederne for at gøre evalueringen personlig er mange, og det er helt op til dig selv, hvordan du vil tilrettelægge det. Du skal dog altid huske, at kunden skal bruge dit CVR-nummer og et faktura-nummer for at kunne evaluere dig.