Fokus på kundetilfredshed - uden administrativt bøvl

Håndværkets Evalueringscenter er et redskab til virksomheder, der ønsker at arbejde med kundetilfredshed. Det er ingen smiley-ordning, men et simpelt redskab til at forbedre virksomhedens kundetilfredshed - oven i købet med en minimal administrativ indsats.

 

 

 

 

Stort udbytte!

Håndværkets Evalueringscenter anvendes i dag af ca. 300 virksomheder med stort udbytte, og for de tilmeldte virksomheder er fordelene klare:
   
  • Vi kan markedsføre os med, at vi tager kundetilfredshed alvorligt. 
  • Vi får gode, konstruktive tilbagemeldinger, der gør os bedre. 
  • Vi får en bedre forståelse for, hvordan kunderne opfatter vores medarbejdere. 
  • Vi har et redskab, der passer til det kammeratlige forhold mellem mester og svendene. 
  • Vi kan følge, optimere og spare penge på vores annoncering.  
  • Vi fanger utilfredse kunder, som, vi aldrig troede, var utilfredse.

 

 

Hvad kræver det af dig?

Alt, hvad din virksomhed skal gøre, er at aflevere en flyer til kunderne ved første kontakt og sætte et lille klistermærke på fakturaen. Herudover skal du følge op, hvis kunden ønsker det. Resten af arbejdet gør vi!

 

Se en introduktion til Håndværkets Evalueringscenter
 


En tilknytning til Håndværkets Evalueringscenter (HVEC) er pointgivende på den såkaldte Håndværkerliste. Håndværkerlisten er en hjemmeside, hvor boligejere kan finde frem til en håndværksvirksomhed, der kan tilbyde diverse energiløsninger og -renoveringer. Håndværkerlisten ses i gennemsnit af 15.000-20.000 boligejere pr. måned. Se mere om Håndværkerlisten her.

Adgangsbilletten til Håndværkerlisten er, at man er medlem af en brancheforening med en garantiordning. Virksomhederne på listen kan opnå point og rykke højere op på listen afhængig af, om de er tilknyttet div. kvalitetssikringsordninger ligesom gennemførelsen af Energivejlederuddannelsen giver point.

En tilknytning til HVEC flytter alt andet lige din virksomhed højere op på Håndværkerlisten, og den bliver derfor set af de potentielle kunder, før virksomheder uden HVEC-tilknytning bliver set.